3D-skrivare från Intamsys

Intamsys sortiment av multimaterial 3D-skrivare är av typen FFF och konstruerade för att hantera de flesta termoplaster. Förutom PLA, ABS, Polycarbonat (PC), kolfiberarmerad Nylon också utskriftsmaterial med högre prestanda inkl PEEK, ULTEM 1010, ULTEM 9085, PPSU och PEKK för användning i mer krävande applikationer.


Om Intamsys

Intamsys (Abbreviation of INTelligent Additive Manufactoring SYStems) är en tillverkare av industriella 3dskrivare som specialiserat sig på högprestanda termoplaster för avancerade applikationer inom additiv tillverkning.
Företaget bildades av ett team ingenjörer med omfattande erfarenhet och kunskap inom
högprecisions maskineri och utrustning för industrin. Företagets 3dskrivare är konstruerade för högprestanda funktionella utskriftsmaterial.
Intamsys har som mål att följa de högsta design och kvalitetsstandarderna och alla Intamsys 3dskrivare har FCC och CE certifiering.
Företaget högkvarter finns i ett av världens mest snabbväxande industriella områden Shanghai och har flera tillverknings och utvecklingsenheter runt om i Kina. Intamsys 3dskrivare används idag globalt av företag inom luftfart, sjukvårdsområdet, tillverkning och utbildningsväsenden över hela världen.

Additiva AB  08-100 117  info@additiva.se   Privacy-personuppgiftlagring